IGLO – Bygg din egen undervisning om Arktis

Denne webplatform er et verktøy til din undervisningsplanlegging.

Her kan du gå på oppdagelse i en lang rekke forskjellige typer av undervisningsmateriale. Velg fag, tema eller type  av materiale i  menyen ovenover og klikk frem til den type av undervisningsmateriale som du er på utkikk efter.

Alt materiale er aktuelt undervisningsmateriale i høy kvalitet særlig utvalgt til  realfag på videregående skole.  Brug dem som et supplement i den daglige undervisning, eller anvend dem i lengere undervisningsforløp.

Denne platform er utviklet af forskere fra Universitetet i Bergen og Københavns Universitet  i samarbeid med danske og norske lærere fra videregående skole. Portalen er støttet av Norges Forskningsråd gennem prosjektet  «Arktis klima inn i undervisningen – Kunnskapsportalen IGLO»

Kontakt Anne-Katrine Faber (akfaber@uib.no)